Registratieformulier

Vul het formulier in om te registreren.

masterplan-deco4

  Prijs voor een deelnemende arts vanaf 13.576 €

  De prijs is inclusief :

  • Economy vlucht

  • Cruise in Window stateroom

  • Pre-cruise programma

  • Medische conferentie

  Deelnemende arts (voor- en achternaam zoals vermeld op paspoort)

  Voornaam *

  Naam *


  Indien u niet beschikt over een geldig paspoort gelieve dan AB123456 in te vullen bij paspoort nummer en 01/01/2024 als vervaldatum
  Ik wil graag een extra deelnemer toevoegen met wie ik een kamer zal delen (+ 3.195 €)

  Gegevens van de begeleidende persoon (voor- en achternaam zoals vermeld op identiteitskaart of paspoort)
  Indien u niet beschikt over een geldig paspoort gelieve dan AB123456 in te vullen bij paspoort nummer en 01/01/2024 als vervaldatum

  [cf7mls_step cf7mls_step-1 "Ik ga verder met mijn keuze van opties" ""]

  Vluchtopties

  Omdat het aantal plaatsen per categorie beperkt is, is de keuze van een categorie afhankelijk van beschikbaarheid. De regel "first come, first served" zal worden toegepast om de best mogelijke ervaring voor iedereen te garanderen.

  Cabine-opties

  Aangezien het aantal kajuiten per categorie beperkt is, is de cabine-optie afhankelijk van de beschikbaarheid. De regel 'first come, first served’ wordt toegepast om een optimale ervaring voor iedereen te garanderen.

  (SOLD OUT) Cabine Window Stateroom (SOLD OUT)

  Informatie over activiteiten en excursies

  Activiteiten en excursies kunnen niet worden geboekt wanneer je je inschrijft voor de reis, maar je kunt de lijst en beschrijving van activiteiten al wel raadplegen door deze te downloaden. Deze activiteiten en excursies kunnen tot 2 maanden voor de vertrekdatum geboekt worden. Als je op de hoogte gehouden wilt worden van extra excursies, vink dan dit vakje aan.

  Een post-cruise extensie toevoegen (vanaf 4.568 €/pp op basis van 2 personen in éénzelfde kamer)

  Keuze van kamer

  Verzekering

  Als organisator zijn we wettelijk verplicht om u een reisverzekering aan te bieden (annulering en/of bijstand in het buitenland):

  Klik hier om de eerst verzekeringsvoorwaarden te bekijken*

  Klik hier om de twede verzekeringsvoorwaarden te bekijken*

  Ik begrijp dat deze aanbieding niet kan worden terugbetaald of geannuleerd. Prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en kunnen wijzigen tot de boeking. Ik bevestig de nauwkeurigheid (inclusief spelling) van de verstrekte informatie en ik neem de kosten in verband met eventuele meegedeelde fouten op mij. Ik begrijp dat mijn plaats pas kan worden bevestigd zodra mijn factuur betaald is.

  Door dit formulier in te dienen, gaat u ermee akkoord dat Masterplan Travel de verzamelde informatie opslaat en gebruikt om uw aanvraag te verwerken in het kader van dit congres. Als u meer wilt weten over ons privacybeleid, kunt u dat hier vinden

  Door het versturen van dit formulier, en als onderdeel van mijn inschrijving voor het Tahiti Medical Congress, gaat u ermee akkoord dat iCANN, de organisator van het wetenschappelijk programma voor dit congres, de verzamelde informatie mag opslaan en gebruiken om uw verzoek te verwerken. Als u meer wilt weten over hun privacybeleid, kunt u dat hier vinden

  [cf7mls_step cf7mls_step-2 "Terug naar stap 1" "Step 2"]

  FAQ

  Er is geen wisselkantoor aan boord. We raden u aan om de lokale munt (Polynesische frank) op de luchthaven op te nemen en/of met een creditcard te betalen. Betaling met creditcard is mogelijk aan boord.

  Dit is een all-inclusive verblijf, met uitzondering van de spa, excursies, fooien en foto’s/video’s die aan boord van de boot worden gekocht.

  De Spa en de verschillende behandelingen kunnen niet van tevoren worden geboekt. U moet uw behandelingen en het gewenste tijdslot direct ter plaatse reserveren. De betaling gebeurt ook ter plaatse op het moment van de reservering.

  Vanwege de tussenstop in de Verenigde Staten tijdens de vlucht is naast een een geldig paspoort , een ESTA (= online aanvraag voor toestemming om de Verenigde Staten binnen te komen) vereist.